Onze school

Welkom op de website van CBS De Regenboog in Nieuwdorp. Onze school staat in het Zeeuwse Nieuwdorp, een relatief klein dorp in de gemeente Borsele op het voormalige eiland Zuid-Beveland. Onze school wordt dagelijks door ongeveer 75 kinderen bezocht en staat in het midden van het dorp. Deze kinderen krijgen boeiend onderwijs, verdeeld over drie groepen. De lessen worden gegeven door een enthousiast team dat bestaat uit 7 juffen en 2 meesters. Onze school is een christelijke school. Dat betekent dat wij, door de dag heen, proberen handen en voeten te geven aan het leven op de manier zoals Jezus Christus ons dat heeft voorgedaan.

Op deze website vindt u naast belangrijke informatie over onze school en het onderwijs dat wij geven, praktische tips en actuele berichten. We wensen u een prettig bezoek aan onze site toe.