Onze school

Welkom op de website van CBS De Regenboog in Nieuwdorp. Onze school staat in het Zeeuwse Nieuwdorp, een relatief klein dorp in de gemeente Borsele op het voormalige eiland Zuid-Beveland. Onze school wordt dagelijks door ongeveer 80 kinderen bezocht en staat in het midden van het dorp.

Deze kinderen krijgen boeiend onderwijs, verdeeld over vier groepen. Een team van 7 juffen en een meester is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze school. Onze school is een christelijke school. Dat betekent dat wij, door de dag heen, proberen handen en voeten te geven aan de Christelijke identiteit.

Op deze website vind je naast belangrijke informatie over onze school en het onderwijs dat wij geven, praktische tips en actuele berichten. We wensen je een prettig bezoek aan onze site toe.