Voor nieuwe ouders

Op de dag dat je kind 5 jaar wordt, is het in Nederland leerplichtig. We zijn het echter zo gewend dat kinderen vanaf hun vierde verjaardag naar school gaan. Uiteraard gaat er aan deze eerste schooldag een aantal zaken vooraf.

Aan het begin van het derde levensjaar van je kind kun je contact opnemen met de directeur van onze school. Tijdens een kennismakingsgesprek informeer je de school over de ontwikkeling van je kind zal hij je vertellen wat je van onze school mag verwachten. Tijdens dit gesprek krijg je, onder andere, een inschrijfformulier mee. Wanneer je dit formulier hebt ingevuld en ingeleverd, neemt de kleuterjuf voorafgaand aan de vierde verjaardag contact met je op om afspraken te maken over een aantal wendagdelen op school, zodat je kind alvast kan wennen aan het naar school gaan en aan het zitten in de klas.

U kunt hier het inschrijfformulier downloaden.